Creapoelka biedt een bedding om via beeldhouwen tijd en aandacht te hebben voor een ingrijpend verlies in je leven. Verlies door de dood van een geliefd persoon, verlies van gezondheid, door scheiding en/of van een betekenisvolle baan.

Bij Beeldend gedenken/Verlies verweven in je leven, gaat het niet om ‘kunst maken’ maar om uitdrukking te geven aan wat er van binnen bij je leeft. Er ontstaat een symbool van verbinding dat zonder woorden vertelt………. Beeldhouwen kan zo een helende werking hebben. Je verlieservaring raakt meer met je levenspad verweven.

Voel je dat dit belangrijk voor je is, neem dan contact met ons op. Ervaring met beeldhouwen is niet nodig. Je mag erop vertrouwen dat je beeld stukje bij beetje vorm krijgt door er mee bezig te zijn. Ter ondersteuning krijg je eenvoudige aandachtsoefeningen aangereikt om het contact met je jezelf te verdiepen. Deze focus kan ontspanning, rust en verstilling bieden en geeft je de gelegenheid om bij jezelf te blijven, om vormen te laten ontstaan die bij jou horen, een symbool, een anker op je levensweg.

3-daagse van 10.00 tot 16.30 uur.
Data: op aanvraag

Heb je belangstelling neem dan even contact op via mail of telefoon 0486-416172.
Onder leiding van Marianne Willems.

Contact