Wintervakantie in Duitsland, beeldhouwen in hout:  “ Inspiratie in hout”

Werken in verbinding met de natuur, op de inspirerende locatie van Savita, Winterberg – Duitsland.
Van zondagavond 26 januari 2025 20.00 uur tot zaterdagochtend 1 februari na het ontbijt.

Max. 8 deelnemers. Onder leiding van Luc Willems

In deze week laten we ons inspireren door het winterlandschap enerzijds en anderzijds beginnen de kriebels van het voorjaar te ontstaan. Wat gaat het nieuwe jaar brengen? Opdoen van nieuwe ideeën, letterlijk en figuurlijk, voor dit jaar. Hakkend en snijdend zoeken we de beweging van binnen naar buiten. We werken in speciale stukken hout. Het ritme van het kloppen neemt je mee, mee in het aandachtig en geleidelijk werken, het laten ontvouwen van het beeld.

De techniek en vormgeving volgen vanzelf. We hebben een eigen werkruimte dichtbij sfeervolle bomen. We verblijven op de inspirerende plek van Centrum Savita in de omgeving van Winterberg. De aftrap is zondagavond. Vervolgens is er afwisselend een ochtend, en of middag/avond programma en sluiten we gezamenlijk af op zaterdagochtend.

Kosten voor de vakantieweek zijn: 420,- euro voor de beeldhouwworkshop incl. de begeleiding, materiaal en het gebruik van gereedschap en hulpmiddelen. De verblijfskosten (6 nachten) incl. maaltijden op Savita zijn 435,- euro(prijswijzigingen voorbehouden in 2025). Betaling: graag de kosten van de vakantieweek incl verblijfskosten overmaken op rekening; NL44 ASNB 0708208622 t.n.v. L. Willems en M. Willems-Gerrits.o.v.v. Beeldhouwen Savita.

Je hebt je eigen kamer met douche en wc en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt. Bij vertrekt maak je eigen kamer even schoon en op toerbeurt help je mee met de afwas. Er zijn vaak aanbiedingen om met elkaar mee te rijden. Kijk even op de site www.savita.nl

Van harte welkom!

”Van Naturezomervakantieweek beeldhouwen 28 juli 2024.

Aanmelden