reliëf snijden Week van het Maken

Week van het Maken

Creapoelka neemt deel aan de Week van het Maken op 27 & 28 oktober. Dit is het grootste maakevenement van Nederland. Samen met tal van instellingen brengt Crafts Council Nederland de kracht van het maken onder de aandacht bij miljoenen Nederlanders. Tijdens deze week kan op veel plaatsen in het land worden gemaakt en geleerd. Zowel tradities als nieuwe toepassingen staan in de spotlight.

Atelier Creapoelka is geopend tijdens de Studio Route in samenwerking met het Kunst- en ambachtsgilde in Ravenstein. Er zijn op 27 & 28 oktober 18 ateliers te bezoeken in de omgeving van Ravenstein. → Studio Route In het hele land zijn ateliers en werkplaatsen geopend. In de week van 20-28 oktober zijn er allerlei activiteiten o.a. ook de Dutch Designweek in Eindhoven. → Week van het Maken

Openingstijden Atelier Creapoelka: zaterdag en zondag 27 & 28 oktober 2018 van 11.00-17.00 uur. Als Gastkunstenaar is aanwezig: Luud Groetelaars,  Kunstfotograaf / Keeper of light.

Op zondagochtend 28 okt. kun je van 10 tot 11 uur een workshop Beeldhouwen in Stilte volgen waarbij je een klein steentje maakt in speksteen. Dit in het kader van de Landelijke Dag van de Stilte.  →Info en aanmelden voor de korte workshop!