Vriend(in) worden van Creapoelka van Nature.

In het bijzondere jaar 2020 hebben wij meer dan ooit ons weer gerealiseerd hoe zeer we ons verbonden voelen met de natuur. Dat geldt voor de kunstzinnige inspiratie die wij putten uit de rijkdom aan organische vormen, maar vooral ook met het hele ingenieuze op elkaar afgestemde netwerk van planten, bloemen, bomen, micro-organismen, dieren en mensen, kortom met de hele natuurlijke diversiteit en in het klein in onze voor- en achterlandtuin, het buitenrijk van atelier Creapoelka.

Wij hebben daar als ‘van nature’ in de loop der jaren aan gewerkt. Dit bouwen en aandacht geven aan de natuur, verweven met beelden en kunstprojecten willen we met meer bewuste aandacht gaan voortzetten.
De afgelopen 2 jaar hebben we een fruitcirkel aangeplant en bomen en struiken in ons voedselbosgedeelte. We hebben wat reliëf aangebracht in het landschap met kleine vijvertjes voor meer biodiversiteit. Er zijn bankjes en zitjes ontstaan.
Op de plek van het gezamenlijk ontstane kunstwerk op 1 juli 2018 “Bewogen verbonden” ligt een natuurlijk labyrint. Een logeerpony heeft daar afgelopen maanden het voorwerk voor verricht. Al met al blijven we rondom atelier Creapoelka bouwen aan een plek waar het voor de natuur goed toeven is en daar zijn wij mensen een heel groot onderdeel van.

Natuurbeleving: een meerwaardecreatie van atelier Creapoelka!

Een bron van welzijn, ervaren wij en broodnodig voor ons aller toekomst. Ons tuinlandschap is meer en meer een plek om te vertoeven, tussen de bloemen, groenten, fruitbomen, de grassen, bijen, kippen, loopeenden en kunstvormen.
Genieten van schoonheid en ruimte, van hartstrelende vormen: Voeding voor de ziel. 

Heb je hier waardering voor en vind je ons gedachtengoed en onze werkwijze waardevol en zinvol? Dan willen we je vragen of je ons hierin wilt ondersteunen met een donatie van 25 euro of meer per jaar. Je wordt dan vriend van “Creapoelka van Nature” en beslist ieder jaar weer of je dat wilt blijven. Daarmee maak je het mogelijk om samen met Creapoelka Van Nature verder te bouwen aan de biodiversiteit, het creëren van natuurkunst en kunstprojecten en expositieplekken voor beelden buiten.

Voel je je verbonden met deze meerwaardecreatie van atelier Creapoelka meld je dan aan via onderstaande knop met “Ik word vriend(in) van Creapoelka van Nature.” Je krijgt dan z.s.m. van ons een reactie.
Je kunt het betreffende bedrag overmaken op: Bank: NL44 ASNB 0708208622 t.n.v. L. Willems en M. Willems-Gerrits. o.v.v. Donatie vrienden Creapoelka van Nature 2024.

Banden van wederkerigheid → Een blog van Stella Schenke voor een inspirerende kijk op onze band met de natuur.

Contact