Vakantie in Duitsland met beeldhouwen in hout: “Van Nature”. Een week werken in verbinding met de natuur op de inspirerende locatie Savita, Winterberg – Duitsland.

Zomervakantieweek
Van zondagavond 30 juli 2023 om 20.00 uur tot en met zaterdagochtend 5 augustus na het ontbijt. Onder leiding van Luc Willems.

In deze week ga ik samen met jullie op zoek naar natuurlijke vormen en naar een natuurlijk ritme van werken. Werken in hout met gutsen, kloppers en handgereedschap. Rondvliegende houtsnippers, een ritme van kloppen ontstaat.

We verblijven op de inspirerende plek van Centrum Savita in de omgeving van Winterberg.
Kosten voor de vakantieweek zijn: 375,- euro voor de beeldhouwworkshop incl. de begeleiding, het gebruik van gereedschap en materialen en 300,- euro verblijfskosten (6 nachten) incl. maaltijden op Savita (prijswijzigingen voorbehouden in 2023). Betaling: graag de kosten van de vakantieweek overmaken op rekening; NL44 ASNB 0708208622 t.n.v. L. Willems en M. Willems-Gerrits o.v.v. Beeldhouwen Savita.

Je kunt zelf met Savita afspreken als je eerder of nog wat langer wil blijven. Je hebt je eigen kamer met douche en wc en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt. Er is een busverbinding vanuit Nederland en vaak aanbiedingen om met elkaar mee te rijden. Kijk even op de site www.savita.nl  Van harte welkom!

Wintervakantieweken in 2023: “Inspiratie in hout”

Aanmelden