Vakantie in Duitsland met beeldhouwen in hout: “Van Nature”. Een week werken in verbinding met de natuur op de inspirerende locatie Savita, Winterberg – Duitsland.

Zomervakantieweken van 8 aug. t/m 14 aug. 2021.
Van zondagavond tot en met zaterdagochtend onder leiding van Luc Willems.

In deze week ga ik samen met jullie op zoek naar natuurlijke vormen en naar een natuurlijk ritme van werken. Werken in hout met gutsen, kloppers en handgereedschap. Rondvliegende houtsnippers, een ritme van kloppen ontstaat. We gaan ook een keer op pad op zoek naar houtsferen, een beeldende beleving van de natuur.

We verblijven op de inspirerende plek van Centrum Savita in de omgeving van Winterberg.
Kosten voor de vakantieweek zijn: 350,- euro voor de beeldhouwworkshop incl. de begeleiding, het gebruik van gereedschap en materialen en 270,- euro verblijfskosten (6 nachten) incl. maaltijden op Savita. Betaling: graag de kosten van de vakantieweek overmaken op rekening; NL44 ASNB 0708208622 t.n.v. L. Willems en M. Willems-Gerrits o.v.v. Beeldhouwen Savita.

Je kunt zelf met Savita afspreken als je eerder of nog wat langer wil blijven. Je hebt je eigen kamer met douche en wc en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt. Er is een dagelijkse busverbinding vanuit Nederland en vaak aanbiedingen om met elkaar mee te rijden. Kijk even op de site www.savita.nl  Van harte welkom!

Wintervakantieweken januari/februari 2022: “Inspiratie in hout”

Aanmelden