Stadsverlichting.nu bij Creapoelka

Stadsverlichting: Iedere maand komen mensen in 984 huiskamers bijeen om een uur stil te zijn.

Bij Creapoelka is er een meditatie-uur via Stadsverlichting op zondagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden doe je via →via hun website, daar vind je alle informatie. Deelname is gratis

Wil je op een ander moment mediteren en stil zijn kijk dan eens op onze website bij → Stilte in Beeld

Wat is Stadsverlichting?

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken, vragen we mensen om hun huiskamers open te stellen voor meditatie of om een huiskamer te bezoeken.

Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Eerstvolgende bijeenkomst is op zondag14 oktober 2018. Je bent welkom vanaf een kwartier voor aanvang in ons atelier voor een kopje thee. We starten precies om 20.00 uur.