“Beeldhouwen is voor mij een bron van inspiratie om mijn creatieve mogelijkheden te ervaren en in te zetten. Ik geniet van eigenheid, van unieke producten, van werkprocessen en de mens in dit gegeven.

Beeld van de zaak

Mijn kunstenaarschap en mijn bedrijfskundige ervaring komen samen in ‘Beeld van de zaak’. Dit is mijn werkvorm waarin ik op inspirerende wijze een bijdrage lever aan het daadwerkelijk vormgeven van de ‘eigen zaak’. Ik doe dit vanuit een onafhankelijke en vrije rol.

Ruimte en vrijheid

Ik ben een doener en een veelzijdige pionier en werk graag samen met en voor mensen. Met mijn beelden hoop ik ruimte en vrijheid op te roepen en een stimulerende en inspirerende werking te hebben.”

Bekijk werk van Luc linkedin_48

  • Achtergrond al 25 jaar is creativiteit bij mij 'in beeld'. Sinds 2001 heeft deze creativiteit zich in ons bedrijf Creapoelka vol gemanifesteerd in de diverse werkvormen die me op het lijf geschreven zijn.
  • Opleiding HBO Logistiek management, ITIP - driejarige opleiding en eerste jaar energetische opleiding, Opleiding tot Effortless coach.
  • Maatschappelijke betrokkenheid 10 jaar bestuurslid Stichting Onder dn Plag, medeorganisator ondernemend café ‘Kracht van de Polder’, initiator en vrijwilliger Oogstgenotentuin Onder dn Plag.