In de wei van Creapoelka ligt een klassiek 7 paden labyrint.

” Het lopen van een labyrint is een ontdekkingsreis naar en in de binnenwereld. Om als reiziger op weg te gaan hoef je niks te weten. Neem een voorbeeld aan kinderen. Zij huppelen van nature onbevangen en nieuwsgierig in het labyrint om het op hun eigen wijze te ontdekken. Onderweg zie je dat het labyrint de reis van het leven symboliseert. Uiteindelijk kom je thuis, ben je thuis, met een nieuw verhaal over wat je tegenkwam op jouw pad”.

Uit: Wegwijs in het labyrint. Een reisgids om thuis te komen.
Uitgeverij MB communicatie www.mbwebshop.nl

Als vriend van Creapoelka → meer info of als deelnemer kun je het labyrint lopen op ons terrein. Het is ook mogelijk om het labyrint tijdens een coachingsessie onder begeleiding te lopen.

“Achter, in de prachtige wijdse zonovergoten tuin, ligt het nieuw aangelegde labyrint tussen het gras verscholen.
Ik heb de eer gehad dit onder begeleiding van Marianne te mogen lopen, vooraf gegaan door een ontvangst met thee en een korte bezinning op de te zetten intentie.
Tijdens het lopen naar het kern van labyrint ben ik vooral bezig met het los laten van het bewust nadenken. Aangekomen in de roos heb ik een bijzondere ervaring die zich niet gemakkelijk in woorden laat vangen.
Het gras lijkt daar groener; geuren sterker; de geluiden van de natuur: de vogels, kikkers en de wind hoorbaarder; fysiek voelt het energieker. Er is daar een intuïtief besef waarneembaar, voorbij opvattingen en oordelen. De weg terug helpt dan weer om er woorden aan te geven en te onderzoeken wat van dit besef concreet vorm kan krijgen in het dagelijks leven. Een rijke ervaring.”
Veronique
Contact