Bekrachtigen

Belangrijke overgangen in het leven kunnen bekrachtigd worden door een ritueel. In een ritueel maken we ruimte om het overgangsmoment bewust te beleven, de essentie ervan te voelen, je met elkaar verbonden te weten op een andere laag. Vaak is de ervaring dat er een tijdloos moment ontstaat, een heilig moment, verbonden met iets dat groter is dan wij.

Het leven vieren

Rituelen ‘vieren’ het leven, rondom geboorte, huwelijk, scheiding, speciale verjaardagen, pensionering, afscheid en dood. Als start van een project of reis. Door de symbolische, verbindende handeling kunnen deze gebeurtenissen extra betekenis krijgen. Ze geven de mogelijkheid om een periode goed af te sluiten en om ruimte te maken voor de toekomst.

Samen geven we, afgestemd op je vraag en wensen, vorm aan het ritueel. Om zo op een bepaalde tijd en plaats stil te staan bij deze mijlpaal, al dan niet in bijzijn van genodigden. Inspiratie kunnen we halen uit de kunsten: beeldend, muziek, zang, dans, uit de verhalen en vormen van oude wijsheidstradities en culturen en uit de natuur.

→Foto-impressie Kracht van Rituelen

Labyrint lopen bij levensvragen

Creapoelka heeft in labyrint op haar terrein → meer informatie.

“Je bent zo mooi anders dan ik ..”

Hans Andreus.