Beeldhouwen en ontspanning

Beeldend werken is een ontdekkingsreis naar je creatieve talenten. Elk mens heeft het vermogen om te scheppen. Onze ervaring is dat je zomaar aan de slag kunt. Beelden ontstaan al werkend en laten altijd weer verrassende kanten zien.

Beeldhouwen en samenwerking

In onze visie is de eigenheid van ieder mens het vertrekpunt van verbondenheid met anderen en dus ook van constructieve samenwerkingsrelaties. In het werken met beeldende middelen wordt die eigenheid op een natuurlijke manier, zonder veel woorden, zichtbaar. Daarmee is het beeldend werk een prachtig middel om echte samenwerking te ervaren en levert zo een positieve bijdrage aan werkrelaties.

Beeldhouwen en bezinning

Intuïtief beeldhouwen gecombineerd met meditatie schept rust en ruimte in je lichaam en geest. Het maakt je bewust van automatische patronen en geeft je de mogelijkheid je eigen verlangens en wensen dieper te ervaren en in te zetten in je leven. Creatief handelen draagt zo bij aan je welzijn.

Beeldhouwen en verwerking

In het verwerken van verlieservaringen is beeldhouwen een hulpmiddel om daadwerkelijk vorm te geven aan de stroom van gevoelens die vrijkomt bij zo’n ingrijpende gebeurtenis in je leven. Beeldhouwen kan zo een heilzame werking hebben.

Beeldhouwen en beeldvorming

Beeldhouwen is hoe dan ook een vorm van communiceren. De beeldtaal spreekt! Door weg te halen wat overbodig is kan de essentie van het geheel ervaren worden. Er vormt zich een beeld wat uitgangspunt kan worden voor verandering, aanpak en ideevorming voor mens en organisatie.