Inspiratie en een frisse blik ontstaan vaak op een creatieve en verstilde plek. Focus vraagt om eenvoud. Hoe kom je tot authentieke stappen in het vormgeven aan een persoonlijke wens in je leven of werk? Luc gaat vanuit zijn ervaring als beeldhouwer, pragmatisch ondernemer en coach met je op pad via de weg van de beleving, verbeelding en de beeldtaal.

“Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal” A. Einstein

Zondagavond 7 juni 20.00 uur tot donderdagochtend 11 juni 10.00 uur 2020.

Als je inschrijft stuur je een week voor aanvang van de inspiratiedagen een korte omschrijving van je onderwerp waar je mee aan de slag wil. Op zondagavond is er een gezamenlijke aftrap met alle deelnemers. Daarna zijn er in de verblijfsperiode 3 persoonlijke afspraken van een uur. Tevens zijn er in overleg met jou eventueel extra werkopdrachten. In de loop van de dagen ontstaat er als vanzelf beeldend schetsmateriaal van je proces. Op woensdagavond sluiten we weer gezamenlijk af.

De kosten voor deze inspiratiedagen zijn 4 dagen verblijf op Savita 180,- euro plus 350,- euro voor de begeleiding en gebruik van schetsmateriaal. De totale kosten zijn dus 530,- euro. Inschrijving kan tot uiterlijk 30 mei 2020. Er zijn maximaal 5 plekken.

Betaling: Graag de kosten van deze 4 daagse overmaken op rekening: NL44 ASNB 0708208622 t.n.v. L. Willems en M. Willems-Gerrits. o.v.v. Verbeelding van de zaak juni 2020.

Nb: Je kunt zelf met Savita afspreken als je eerder of nog wat langer wil blijven. Je hebt je eigen kamer met douche en wc en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt. Bij vertrekt maak je eigen kamer even schoon en op toerbeurt help je mee met de afwas. Er is een dagelijkse busverbinding vanuit Nederland en vaak aanbiedingen om met elkaar mee te rijden http://www.savita.nl

Aanmelden