Inspiratiedagen met Verbeelding van de Zaak

Inspiratie en een frisse blik ontstaan vaak op een creatieve en verstilde plek. Focus vraagt om eenvoud. Hoe kom je tot authentieke stappen in het vormgeven aan je leven of werk? Luc gaat vanuit zijn ervaring als beeldhouwer in hout en steen en als pragmatisch ondernemer en coach vanuit het bedrijfsleven  met je op pad via de weg van de verbeelding en de beeldtaal. Verbeelding van de Zaak geeft inspiratiedagen: met volle concentratie en toewijding invulling geven aan een persoonlijke wens voor je leven en werk. 

“Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal” A. Einstein

Zondagavond 16 juni 20.00 uur tot donderdagochtend 20 juni 11.00 uur 2019.

Luc gaat vanuit zijn ervaring als beeldhouwer in hout en steen en als pragmatisch ondernemer en coach vanuit het bedrijfsleven  met je op pad via de weg van de verbeelding en de beeldtaal. https://www.creapoelka.nl/portfolio/luc-willems/

Als je inschrijft stuur je een week voor aanvang van de inspiratiedagen een korte omschrijving van je onderwerp waar je mee aan de slag wil.  Op zondagavond is er een gezamenlijke aftrap met alle deelnemers . Daarna zijn er in de verblijfsperiode 3 persoonlijke afspraken van een uur . Tevens zijn er in overleg met jou eventueel extra werkopdrachten. Op woensdagavond sluiten we weer gezamenlijk af.

De kosten voor deze inspiratiedagen zijn 4 dagen verblijf op Savita 168,- euro plus  222,- euro voor de begeleiding en gebruik van schetsmateriaal . De totale kosten zijn dus 390 euro.  Inschrijving kan tot uiterlijk 30 mei  2019. Er zijn maximaal 5 plekken. Stuur je aanmelding naar luc@creapoelka.nl.

Betaling: Graag de kosten van deze 4 daagse overmaken op rekening: NL44 ASNB 0708208622 t.n.v. L. Willems en M. Willems-Gerrits. o.v.v. Verbeelding van de zaak juni 2019.

Nb: Je kunt zelf met Savita afspreken als je eerder of nog wat langer wil blijven. Je hebt je eigen kamer met douche en wc en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt. Bij vertrekt maak je eigen kamer even schoon en op toerbeurt help je mee met de afwas. Er is een dagelijkse busverbinding vanuit Nederland en vaak aanbiedingen om met elkaar mee te rijden http://www.savita.nl