Een stil en creatief punt in deze storm

Een stil en creatief punt in deze storm?

– van Luc Willems –

Beste mensen

Naast mij werk als docent beeldhouwen bij Creapoelka begeleid ik ook regelmatig mensen met werk- en levensvragen in het geven van een eigen antwoord op de praktijk van alledag. Ik bied inspiratie, help met de beeldvorming, coach en geef support met het onderbouwen of mede uitvoeren van ideeën en plannen. Ik heb dit Beeld van de Zaak genoemd. https://www.creapoelka.nl/beeld-van-de-zaak/

Meer dan ooit wordt in deze zeer onrustige tijd ons vertrouwen op de proef gesteld. Dit geldt ook voor mijzelf. We zijn aan huis gebonden en ons werk is stil gevallen.

Kunnen we met de veelheid aan informatie en snel opvolgende maatregelen nog een stil en creatief punt in onszelf ervaren in deze storm die over ons heen komt?

Mogelijk ben je in deze onrustige en soms ook angstige tijd geholpen met een inspirerende gedachtegang, een creatief idee, een breder perspectief, een bevestiging of  een hart onder de riem? Dan kun je contact met me opnemen.

Tot slot: in mijn ervaring met het beeldend werk is er niet altijd sprake van een vastomlijnd plan. Soms loopt het allemaal anders of draait het eindbeeld totaal om. Mijn devies is dan ook stap voor stap de uitdaging van deze chaotische tijd in vertrouwen aangaan.

Met vriendelijke groet,

Luc Willems

0486-416172 / 0613736700

beeldvandezaak@creapoelka.nl