Verdiepingsweek via het beeldhouwproces in hout van 7 – 13 juni 2020.

Een week werken in volle aandacht met het beeldhouwproces als voertuig. De innerlijke weg is leidend voor wat zich ontvouwt in het beeld. Focus vraagt om eenvoud, steeds keren we weer terug naar een natuurlijk ritme van werken. Het beeldend proces staat centraal als bron voor verstilling, inspiratie, creativiteit en inzicht. We werken in hout maar kunnen tussendoor ook ander schetsmateriaal gebruiken.

Hoe kom je tot authentieke stappen in het vormgeven aan een persoonlijke wens in je leven of werk? Luc gaat vanuit zijn ervaring als beeldhouwer, pragmatisch ondernemer en effortless coach met je op pad via de weg van de beleving, verbeelding en de beeldtaal.

“Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal” A. Einstein

 Als je je inschrijft stuur je een week voor aanvang van de verdiepingsweek een korte omschrijving van het onderwerp waar je mee aan de slag wil. Op zondagavond is er een gezamenlijke aftrap met alle deelnemers. Daarna zijn er tijdens de week persoonlijke afspraken. In de loop van de dagen ontstaat er als vanzelf beeldend materiaal voor je proces. Het houtatelier staat de hele week tot je beschikking. Op vrijdagmiddag sluiten we weer gezamenlijk af.

De kosten voor deze inspiratiedagen zijn 6 dagen verblijf op Savita €270,- plus €450,- voor de begeleiding, hout en gebruik van gereedschap en schetsmateriaal. We starten op zondagavond 7 juni 20.00 uur tot zaterdagochtend 13 juni 10.00 uur. Inschrijving kan tot uiterlijk 30 mei 2020. Er zijn maximaal 6 plekken.

Betaling: Graag de kosten van deze verdiepingsweek overmaken op rekening: NL44 ASNB 0708208622 t.n.v. L. Willems en M. Willems-Gerrits. o.v.v. Bezieling verbeeld juni 2020.

Nb: Je kunt zelf met Savita afspreken als je eerder of nog wat langer wil blijven. Je hebt je eigen kamer met douche en wc en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt. Bij vertrekt maak je eigen kamer even schoon en op toerbeurt help je mee met de afwas. Er is een dagelijkse busverbinding vanuit Nederland en vaak aanbiedingen om met elkaar mee te rijden http://www.savita.nl

Aanmelden