Beeldhouwen “Geest in Hout”

Werken in verbinding met de natuur, op de inspirerende locatie van Savita, Winterberg – Duitsland. Van donderdagavond 9 nov. tot zondagmiddag 12 nov. 2017.
Max. 8 deelnemers. Onder leiding van Luc Willems

In deze dagen ga ik samen met je op zoek naar jouw beeldsfeer in het hout. We laten ons inspireren door de herfst. We werken in speciale stukken hout. Hakkend en snijdend. Ook is er aandacht voor de techniek van werken, gutsen en vormgeving. Het ritme van het kloppen neemt je mee, mee in de aandacht van geleidelijk werken en het laten ontvouwen van het beeld. We hebben een eigen werkruimte en bij mooi herfstweer kunnen we ook nog buiten werken onder sfeervolle bomen.

We verblijven op de prachtige en inspirerende plek van Centrum Savita in de omgeving van Winterberg. De aftrap is donderdagavond. Vervolgens is er afwisselend een ochtend, en of middag/avond programma en sluiten gezamenlijk af op zondagmiddag.

Kosten voor de workshop zijn: 350,- euro . Dit bedrag is inclusief 3 nachten verblijf en maaltijden op Savita , de begeleiding, het gebruik van gereedschap en materialen. Inschrijving kan tot uiterlijk 7 nov. 2017. Er zijn maximaal 8 plekken. Stuur je aanmelding naar luc@creapoelka.nl. Betaling: Graag de kosten van de workshop overmaken op rekening;  NL44 ASNB 0708208622 t.n.v. L. Willems en M. Willems-Gerrits.o.v.v. geest in hout Savita.

Nb; Je kunt zelf met Savita afspreken als je eerder of nog wat langer wil blijven. Je hebt je eigen kamer met douche en wc en er wordt heerlijk vegetarisch voor je gekookt. Nb bij vertrekt maak je eigen kamer even schoon en op toerbeurt help je mee met de afwas. Er is een dagelijkse busverbinding vanuit Nederland en vaak aanbiedingen om met elkaar mee te rijden. Kijk even op de site www.savita.nl

Van harte welkom
Met vriendelijke groet,

Luc Willems
www.creapoelka.nl

Nb:
In week 7 2018: beeldhouwweek “” Inspiratie in Hout””
In weken 31 en 32 2018; ”Van Nature” vakantieweek beeldhouwen