Beeldhouwen en verlieservaringen

Creapoelka biedt met beeldend gedenken de mogelijkheid om via beeldhouwen aandacht te hebben voor een groot verlies in je leven. Verlies door de dood van een geliefd mens, verlies van gezondheid, door scheiding of van een betekenisvolle baan.
Door het maken van een beeld geef je letterlijk vorm aan dit verlies.

Gaandeweg maak je tastbaar wat er vanbinnen in je leeft. Beeldhouwen kan zo een helende werking hebben. Je verlieservaring raakt meer met je levenspad verweven.

Ervaring met beeldhouwen of kunstzinnige aanleg is niet nodig. Het is ook mogelijk om als gezin of als vriendengroep stil te staan bij een gezamenlijk verlies en dit beeldend te gedenken.

Individuele begeleiding

Heb je interesse in individuele begeleiding dan houden we voorafgaand een intake. Zo kun je kijken of het passend voor je is. Tevens kiezen we dan ook de steen of het hout uit waarmee je gaat werken, een bijzonder moment!

De begeleiding is op maat. De frequentie wordt bepaald door het verloop van jouw rouwproces.
De sessies duren ongeveer 2 uur en beginnen altijd met een kort gesprek over hoe het op dat moment met je is en daarop aansluitend enkele aandachtsoefeningen om het contact met je lichaam en intuïtie te verdiepen.
Vervolgens ga je aan het werk in je beeld en help ik je vorm en woorden te geven aan dat wat je ervaart → meer informatie

→Foto-impressie Beeldend gedenken

Relevante links

 

“Er ontstaat een symbool van verbinding
dat zonder woorden vertelt ….”