Angelique ten Holter | Beelden- en gedichtenbundel | april 2013

Al sinds 2001 kom ik, Angelique Ten Holter, met veel enthousiasme beeldhouwen bij Luc en Marianne in Demen. Ooit begon ik daar als deelnemer aan een beeldhouwweekend speciaal voor blinden en slechtzienden. Met mijn zicht van zo’n 16 tot 20 procent, merkte ik dat ik goed uit de voeten kon met de stenen. Een passie was geboren!

In 2011 besloot ik om als kroon op tien jaar beeldhouwen een fotoboek te maken met daarin mijn beelden en de daarop geïnspireerde gedichten.

Resultaat: de luxe full colour beelden- en gedichtenbundel Zielenroerselen en hersenspinsels in beeld.

Het boek heeft eenharde kaft en bevat 36 grote kleurenfoto’s en 37 gedichten. De schrijfstijl is laagdrempelig en de beelden zijn zowel figuratief als abstract. Ik sla met dit boek een brug tussen de kunst en mijn gedachten en emoties daarbij en toon mijn liefde en respect voor de natuur.

De bundel is voor €18,95 bij mij te koop. Je kunt hem inzien bij Creapoelka. Wellicht een leuke verjaardags- of moederdagtip?

Interesse? Bel of mail me dan: atenholter@upcmail.nl, tel: 0318 844073. Zie ook: →www.angeliqueinbeeld.nl.